Selecteer een pagina

Auto rijles

Meld je aan

Rijlessen op jouw tempo

Er wordt gelest in jonge, moderne auto’s, voorzien van airbags, airco en abs. De stoelen zijn aan te passen aan iedere leerling. Daarnaast zijn al onze auto’s altijd rookvrij. Je kunt op verschillende manieren je rijbewijs halen.

  • Het les-voor-les traject. Dit is de traditionele manier van rijles nemen. Je begint en overlegt met je instructeur wanner de volgende les is, hoe lang die duurt en wanneer en op welke wijze je wil toewerken naar je examen.
  • Pakket A: Dit is de cursus voor de hele snellen onder ons. Kandidaten die voor deze cursus kiezen hebben meestal al ervaring met motorvoertuigen. Bijvoorbeeld door hun werk op de boerderij of op een bedrijf.
  • Pakket B: Dit is een uitgebreider basispakket, waarbij een goede balans is gevonden tussen het aantal rijlessen en examentraining.

De opleiding kan dus geheel volgens jouw wensen worden ingedeeld. Wil je traditioneel een uurtje in de week lessen? Of wil je graag zo snel mogelijk praktijkexamen doen? Welke opleiding je ook volgt, ze worden allemaal in stappen opgebouwd zodat je precies weet op welk niveau je bent in de opleiding.

Het CBR kent ons al 35 jaar. Onze instructeurs staan er garant voor dat de leerlingen die het praktijkexamen afleggen, in staat zijn veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer.

Prijsoverzicht

Alle prijzen op een rijtje!

Het nieuwe rijden

Wat en voor wie?

2toDrive

Nog geen 18 jaar??

ITheorie: eigen tempo

Alvast bekijken?